Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben, d. 17-02-2015
Rigtig fin hjemmeside I har :)
Og sikke nogle flotte hunde..

Tak for kigget :)


Hjemmeside: http://minblok.weebly.com/
Skrevet af Tove Jensen, d. 06-01-2014
Hej Joan og Lars!
Stort tillykke med lille søde Rico, glæder os til at møde ham.
Dejligt at I er begyndt så småt på hjemmesiden igen. Ved godt hvordan det er, når vores aller kæreste venner går bort. Også dejligt at Cilla nu har selskab igen og så kan hun jo meget passende køre rundt med den lille i hendes fine vogn.
de kærligste hilsner
Jørgen og Tove


E-mail:
Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.dk/knucklehead
Skrevet af Stine og Bezla, d. 06-05-2013
Tillykke til B-kuldet. Så er det jo i dag de bliver 2 år :D Bezla ligger lige og nydder en dejlig leverpostegsis, så hun har ikke tid lige nu hehe, men håber det går godt hos jer alle


E-mail:
Skrevet af Aiko og leif, d. 29-05-2012
Vores elskede moster Maddie er ikke længere iblandt os. Hun vil altid stå som noget af det bedste hundevæsen man kan forestille sig. Eneste trøst er, at hun nu har fred for sine pinsler og må hun være lykkelig i sin hundehimmel.


E-mail:
Hjemmeside: www.aikodrengen.dk
Skrevet af Dorte Berg, d. 11-05-2012
Er jo nok en af dem der har undret mig over hvor I blev af. Dejligt at I er on-line igen. Bølle har haft en god 1. fødselsdag og han er jo bare en rigtig dejlig dreng.


E-mail:
Hjemmeside: 123hjemmeside.dk/FamilienBerg
Skrevet af K Ohlsen, d. 11-02-2012
Fra Mormor og Morfar
Et stort tillykke med fødselsdagen i dag til Maddi 8 år,håber i for en god dag alle 5


E-mail:
Skrevet af Stine, d. 05-02-2012
Jeg håber at i er kommet rigtig godt ind i det nye år og at alle jeres hunde har det godt. Jeg har lavet en ny hjemmeside til Bezla så vedhæfter den lige :D


E-mail:
Hjemmeside: http://www.freewebsite-service.com/bezla/
Skrevet af Kenneth Heidi Michelle og Balou, d. 23-12-2011
Hey, her en lille julehilsen fra Randers, Balou er faldet godt til og han har kun spist en vandflaske, en køkkenrulle og en sko, nu har jeg så købt en godbids flaske som giver ham masser af legetid. Han har allerede lært ikke at være mørkeræd så han leger med glæde i haven selvom der er mørkt. Han elsker at være ude i haven, men også at gå tur og han er vildt lærenem (bare man har godbidder med) men at gå hæl og sætte sig når man standser er ihvertfald noget han er dygtig til, dem der har haft Balou før os har været rigtigt dygtige. Han er en rigtig spradebasse og giver dejligt liv i huset ;-) Glædelig Jul fra Kenneth,Heidi, Michelle og Balou. Ps. Michelle og Balou klikkede totalt med det samme og er blevet rigtigt gode venner. ville gerne uploade billede men pc er gået kold og mobilen ville ikke så det kommer senere ;-)


E-mail:
Skrevet af Bertha, d. 22-12-2011
Hej Joan & Lars samt alle firbenede :)
I ønskes alle en rigtig god jul samt et godt nytår.
De bedste hilsner Inge, Bertha og Henrik


E-mail:
Skrevet af Aiko, d. 17-09-2011
Hej med jer alle.
Kæmpe TILLYKKE til Helene og Mads, og også til jer, Joan og lars, med de nye titler. Det bliver med garanti "den mest forkælede lille unge på Fyn", men hvad gør det. En skal jo være det. Og kan man blive andet når man vokser op sammen med Bernere.
Ærgeligt med Jill's hale, men det er jo bare et tegn på, at hun er glad, og ellers ved godt helbred.
KH fra os i nord.


E-mail:
Hjemmeside: www.aikodrengen.dk
Skrevet af Henrik & Bertha, d. 05-08-2011
Hej Joan & Lars
Hermed en lille feriehilsen fra Bertha i Havnsø. Håber at vel i Håre - klap lige min mor Jill.
Jeg nyder ferien sammen med familien og vejret har været varmt, så det har været rart at ligge i skyggen. Jeg vokser og vokser og har det bare godt. I denne ferietid er det dejligt at komme på havnen, nej hvor jeg bliver klappet og nusset af alle de turister, og alle de dejlige dufte der fra alle spisestederne, det kan godt være svært at gå forbi de gode dufte. Nå men jeg vil slutte med at sige at jeg skal til Bernermarked i Køge i morgen lørdag, det glæder jeg mig til.
Det var alt for dennegang, hils alle jeg kender. Bertha


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Bertha
Skrevet af Gerda Hagerup, d. 15-07-2011
Hallo :) En liten hilsen fra Bjørk og fam. Hunn vokser godt, og er allerede 10 uker i dag. Nå har vi ferie alle sammen, også Bjørk, som jo har vert klinikkhund et par uker. Det har gått kjempefint, hunn innretter seg fort, og har fått hilse på mange folk og dyr. De synest jo sevsagt at hunn er bare nydelig :) Nå skal vi nyte ferien :)


E-mail:
Skrevet af Lars og Marianne, d. 14-07-2011
Hej Joan og Lars
En lille hilsen fra Bernhardt, som er faldet godt til i sin nye familie. Bernhardt er vokset fra de to første sovepladser, under sofaen og under sengen, nu har han fundet et nyt - brusenichen.
Bernhardt har også fået egen hjemmeside og vi nyder at følge alle hans søskende.


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/egelys-bernhardt
Skrevet af bettina , d. 11-07-2011
Hej Joan og Lars
her går det godt med Balou vi vil bare sige tak for sådan en dejlig hvalp.
vi har fået hjemmeside så i kan følge ham vis i har lyst.
I må gerne linke til den vis i har lyst.


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/bernerdrengen
Skrevet af Inge, d. 04-07-2011
Hej Joan og Lars
Hjemturen til Havnsø gik godt, Bertha græd kun lidt efter ca. et kvarters kørsel, hun blev trøstet af Sofie på bagsædet og faldt til ro, vi tog 3 pitstop på vejen. Weekenden har stået i Bertha's tegn, vi har gået haven tynd på kryds og tværs, tisset og pøllet, leget med grene, gravet i rosenbedet og hilst på naboerne. Sover om natten under vores seng, er ude en enkelt gang for at tisse. Idag har hun hilst på mine kolleger på kontoret og blev selvfølgelig beundret og nusset, helt vildt. I eftermiddag gik vi en lille tur i kvarteret, men uha!! der var en hund der gøede af os, så halen mellem benene og bare hjem, bagefter træt-træt.
Mange hilsner fra Inge og Henrik.


E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE